sg p mxracing.dk

James Stewart i front.

James Stewart vandt sæson åbningen på den amerikanske Supercross serie foran 45.050 vilde fans på et udsolgt Angel Stadium  i Anaheim, Kalifonien, USA.

Det var Hondas Kyle Lewis der tog starten, men blev hurtigt placeret af sin team kammerat Ernesto Fonseca, som holdt føringen indtil han styrtede på 4 omgang.

Læs mere: James Stewart i front.

   

FOX Super Cross.

 

Super Cross Herning præsenterer for 3.gang backflip og masser af action når Skandinaviens eneste indendørs motorløb slå døren op til 12. Internationale Super Cross stævne i Messe Center Herning.

Det ultimative freestyle-stunt på en motocross-cykel er det såkaldte backflip, en baglæns saltomortale i omkring 10 meters højde. Backflippet har 2 gang før blevet udført i Danmark, og nu er det blevet et ”must” fra de mange danske Super Cross fans, at se dette utrolige stunt. Og nu får du altså igen muligheden for at opleve dette halsbrækkende stunt show, som bare for 3 år siden ingen troede var  muligt.

Læs mere: FOX Super Cross.

   

Rasmus og Actionmotorsport

Rasmus K. Jørgensen indgår samarbejde med actionmotorsport.dk


Det går i øjeblikket stærkt på og udenfor motocross banen for den 14 årige motocross knægt Rasmus K. Jørgensen fra Varde.

Læs mere: Rasmus og Actionmotorsport

   

Velkommen til NY MXracing

MXracing har fået nyt design og bygger nu på php script.

Jeg har valgt at udgive siden selvom den ikke helt er færdig da det er meget tidskrævende at opdatere 2 hjemmesider. Den gamle MXracing kan stadig benyttes ved at klikke på Old MXracing.

Der vil være noget byggerod på siden de næste par uger, men så skulle MXracing være up-to-date.

Der vil komme mere info omkring siden de kommende dage.

Mvh. Lasse Lindhardt / Webmaster

   

Side 230 ud af 235