søg på mxracing.dk

EVS VISION knæbeskytter.

Knæet er motocrosskørerens akilleshæl, belastningen af knæet er enormt og selve knæet og knæskallen er meget udsat på køreren, når han kæmper sig igennem huller og hop på banen.

En almindelig knæbeskytter beskytter kun mod slag og stenslag, men mangler selve beskyttelsen af vrid og overbelastning.

For at aflaste knæet mest muligt, og for at undgå skader på led og sener i knæet, har køreren ofte været nød til at ofre over 5000 kroner for et par knæbeskyttere.

EVS har nu lavet en knæbeskytter, som er til at betale uden det er gået ud over kvaliteten. VISION modellen beskytter knæet mod slag, vrid og overbelastning og beskyttelsen ligger meget tæt op af de meget dyre modeller.

EVS VISION er blevet testet af både Dirt Rider og Motocross Action og de var meget begejstret for knæbeskytteren, og anbefaler dem til alle som kun bruger almindelig knæbeskytter.

En god knæbeskytter er en investering i fremtiden, for et ødelagt knæ skal man leve med resten af livet, så MXracing vil anbefale knæbeskyttere som beskytter knæet mod vrid og overbelastning uanset model og mærke.

Prisen på et par EVS VISION er kr. 1998,-
... eller ring til JHN Racing på tlf. nr. 57618228