søg på mxracing.dk

EVS VISION knæbeskytter 2008.

evs_visionKnæet er motocrosskørerens akilleshæl, belastningen af knæet er enormt og selve knæet og knæskallen er meget udsat på køreren, når han kæmper sig igennem huller og hop på banen.

En almindelig knæbeskytter beskytter kun mod slag og stenslag, men mangler selve beskyttelsen af vrid og overbelastning.

For at aflaste knæet mest muligt, og for at undgå skader på led og sener i knæet, har køreren ofte været nød til at ofre over 5000 kroner for et par knæbeskyttere.

EVS har nu lavet en knæbeskytter, som er til at betale uden det er gået ud over kvaliteten. VISION modellen beskytter knæet mod slag, vrid og overbelastning og beskyttelsen ligger meget tæt op af de meget dyre modeller.

EVS VISION er blevet testet af både Dirt Rider og Motocross Action og de var meget begejstret for knæbeskytteren, og anbefaler dem til alle som kun bruger almindelig knæbeskytter.

En god knæbeskytter er en investering i fremtiden, for et ødelagt knæ skal man leve med resten af livet, så MXracing vil anbefale knæbeskyttere som beskytter knæet mod vrid og overbelastning uanset model og mærke.

Se EVS VISION fra alle sider klik her...

Yderlig info hos den danske importør jhn-racing.dk

JHN-Racing
Fluebæksvej 200,
4100 Ringsted
Tlf: 57618228
Fax: 57670024
E-mail: Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.