søg på mxracing.dk

Nyt fra JHN Suspension

factory_kit_setDa løb sæsonen i Danmark er overstået og de indledende test til næste år skal til at begynde vil vi godt takke alle vores kunder for deres opbakning samt udmærke nogle af dem der har vist speciel karakter i 2007 sæsonen.

JHN SUSPENSION har i 2007 været på podiet i stort set alle klasser og mesterskaber i Danmark, og udlands har specielt Nicolai M Hansen, Allan Scheel, Brian Jørgensen, Kasper lynggård og Rene Egsgård  gjort sig bemærket.

Der har været deltaget udlands i følgende mesterskaber

Svenske mesterskaber mx 1, verdensmesterskaber mx3, europa mesterskaber mx1 og mx2, ADAC mesterskaber,verdens mesterskaber mx2.

Herunder er et lille udpluk af de Kørere JHN SUSPENSION har leveret affjedring til i 2007

Brian K Jørgensen
Allan Scheel Hansen
Mathias Pedersen
Nicolai M Hansen
Kenneth ”freestyler”
Kasper Lynggård
Steffen Jansson
Hasse Lorentsen
Rene Egsgård
Paw Tønder
Anders Jonsson
Ricky Monrad (85cc.)
Lasse Mikkelsen (85cc.)

For at fejre et succesfuldt år tilbyder JHN RACING alle deres kunder et GRATIS Factory bump rubber kit som tilbehør til deres affjedrings ombyg i hele år 2008. Samtidig indføres også 10% rabat på det første service efter ombygning.
JHN SUSPENSION vil fortsat dække fragt omkostningerne forbundet ved at sende affjedring for de kunder der ønsker dette.

Der vil i løbet af næste måned blive sat nogle datoer hvor JHN SUSPENSION afholder test dage for alle interesserede hvor der vil være mulighed for at få hjælp med indstilling af deres affjedring.
 
JHN SUSPENSION kan allerede nu afsløre at der er indgået aftale med Nicolai Larsen og Mathias Jørgensen begge mx2 kørere omkring affjedrings ombygning og service i 2008.
Det er en stor glæde at byde begge velkommen, og JHN SUSPENSION som tidligere har samarbejdet med Nicolai Larsen er stolte af at Nicolai har valgt JHN som service center i sit første år tilbage på Japanske motorcykler.
JHN SUSPENSION glæder sig til samarbejdet med Mathias Jørgensen som i 2008 skal skifte sin CRF 150 ud med en 250F vi håber at kunne bidrage til en fortsat udvikling af Mathias talent.

En komplet kører liste for 2008 vil blive offentlig gjort sammen med de officielle test og undervisnings dage i starten af november.

Rene vil være i Italien i uge 43 til affjedrings test og vil derfor kun være at træffe på telefon +45 25484882