søg på mxracing.dk

SX banen i Grenå

060117_sx_grenaa.jpgUPDATE vedrørende SX banen i Grenå.

Så er vi igennem den 1 weekend med den ny SX bane. Vi var selvfølgelig meget spændte hvad sporet kunne holde til, samt hvad kørerne ville mene om det. Vi har ikke villet lave den største bane heller ikke nødvendigvis den bedste, men et alternativ til at kunne køre når det er frost, sne eller smattet i denne årstid.

Vi har ikke været heldig med det jord vi har fået pga. årstiden har det været meget vådt, og derfor har det været svært at få lavet et underlag der holder specielt godt. Men vi kan i denne uge begynde at tromle og stampe underlaget. Men det vil stadig være sandet, det bliver ikke hårdt som Magdeburg, ej heller fedtet som i Herning.

Der var 35 ude og køre hver dag i weekenden, så der var meget pres på sporet, men det var også meningen, vi var jo nødt til at se hvad det kunne holde til. Vi vidste godt at det ville tage hårdt på sporet med så mange kører. De fleste har været til SX i Herning og set hvor mange hjælpere der er i gang for at holde sporet der klar, for kunne køre 10 korte heat. Det er logik at med 35 kørere i Grenå i 6 timer konstant vil et spor være ”kørt ned” sidst på dagen – og det var det også!!!.

Vedrørende sværhedsgraden er vi kommet frem til at banen som den var lørdag, var for svær for den store gruppe af kørere som vi henvender os til, nemlig Bl.a. mini, C og B kørere. Især vuptier voldte store problemer. Så efter lørdag lavede vi de halve af sporerne om, fjernede vuptier, fik lavet nogle nemmere dobbelt hop som langt de fleste kan klare. Det betød at der om søndagen var et helt andet tempo på. Der var simpelthen taget for meget fart af om lørdagen.

Så vidt vi har erfaret var der i hvert fald en helt anden positiv stemning om søndagen, folk kørte lige til det sidste. Men sporet lørdag er vi udmærket klar over ikke var det rette – så derfor vil dem der kørte lørdag få lov køre en anden dag til halv pris, som kompensation. Der er HELT sikkert lavet ændringer som gør at det er et helt andet spor at køre på, og derfor vil vi gerne at dem der havde ”en træls” oplevelse lørdag (det var ikke alle, mange syntes det var ok) kommer igen og prøver så vi kan få stoppet de negative meldinger der er kommet efter lørdag.

Vi vil meget gerne at de kørere der var der søndag kunne komme med en kommentar i diverse gæstebøger så de 35 der var der om lørdagen kan se at der ER sket ændringer.

Som udløber af weekendens forløb har desuden lavet følgende ændringer:
Køretiden lør + søn:   10.00 – 14.00
Tilmelding på dagen:     9.30 – 9.45 / 16.30 – 16.45
Onsdag:                     17.00 – 20.00     1 gang 25/1
Pris :  200,00
Max 24 kørere i 3 hold 20 minutter af gangen
Den effektive køretid bliver det samme men på en bedre bane da der ikke er så mange kørere.

Microtræning: 
Køretid fredag: 16.00 – 19.00
1 gang på fredag 20/1
Tilmelding på dagen: 15.30 – 15.45
Pris:  150.00

Leje af hal ud over åbningstider: 2.000,00 ved max 10 kørere, derudover er 200,00 det pr kører.

Alt tilmelding foregår gennem Hanne Kristiansen  Tlf:  8632 3328

Vi vil gerne takke følgende for hjælp vedrørende SX banen:
Hessel Gods v/erikstrup, DMCU, Grenå moto cross klub, Lars Swartz v/ ELcon Grenå, Steensgaard El-teknik Holstebro, samt alle andre der har hjulpet til.