søg på mxracing.dk

Et kærligt & følsomt team.

Verdens største og første inklusive Motocross Team, JØ Racing Team åbner dørene og byder alle motocross kørere mini, mikro, makro, ABC, gamlinger, kællinger, tøser og Kurt W Grønning til at sende en personlig ansøgning for optagelse i JØ Racing Team.

Det er med stor stolthed, at Jens Ørris Nielsen i samarbejde med Michael Brammer og Jesper Kjær Jørgensen vil skabe ét Motocross Team, som arbejder med et socialt mål, der skal gøre sporten mere indbydende og vedkommende for omverdenen.

Når vi anvender orde ’inklusive’, skal det forstås som det modsatte af eksklusive, der blandt andet betyder for de udvalgte, de få, de fornemme, celebre, adelige og distingverede.

Vi vil skabe et Motocross team, der skal gøre det sjovere, billigere, mere vedkommende, kammeratligt og socialt at være medlem af JØ Racing Team.

Derfor er dette en opfordring til alle, der har lyst til at modtage en indbydelse til introduktionsmøde søndag d. 8. januar 2006 om at sende en kortfattet ansøgning til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen. , hvori du beskriver dine ambitioner for sæsonen 2006.