søg på mxracing.dk

Pulsmåler hos JØ. Service.

rs800sd-seg-bigJØ. Racing Team har og vil bruge pulsmålere til at planlægge, registrere og analysere teamets kørere, og derved få det optimale ud af den enkelte kører.

JØ. Service indsamler dermed stor viden om det at bruge pulsmåler og kan derfor give en god vejledning til motocrosskører vedrørende køb af pulsmåler.

JØ. Service forhandler bl.a. de nye Polar RS400 løbecomputere der er designet til planlægning, registrering og efterfølgende analyse af træning og konkurrence. Dette produkt opfylder alle den aktive og stræbsomme løbers behov. Med Polar RS400ds følger Polar S1 foot pod, til måling af hastighed og distance.

Et Polar pulsur er den perfekte julegave til den seriøse motocrosskører.

Hvorfor bruge pulsmåler?

Ved at observere din puls finder du hurtigt ud af, at jo hårdere du arbejder des højere er din puls. Dette forhold har amatører såvel som professionelle udnyttet i årtier ved simpelthen at træne med et pulsur. Her er 8 gode grunde til at træne med en pulsmåler.

En pulsmåler er som en omgangstæller, der giver præcise oplysninger om arbejdets intensitet.
En pulsmåler er ideel til at kontrollere, at du arbejder i din mest effektive pulszone.
En direkte måling af din puls under aktivitet er den bedste måde at kontrollere din intensitet.
Fremskridt kan blive målt til gavn for motivationen.
Den maksimere udnyttelsen at den sparsomme tid du har til træning.
Den er er objektiv. Er du på rette spor? Forbedrer du dig?
Det er et godt værktøj til at regulere omfanget og intensiteten din træningen.
Fordi du hele tiden får aktuelle tilbagemeldinger om din puls, er pulsmåleren en ideel træningspartner.

Hvordan virker det?
 
Under træning vil du observere, at din puls stiger i takt med intensiteten. Din Polar sender opfanger de elektriske signaler fra dit hjerte, og videresender disse informationer med elektromagnetiske bølger til modtageren.

Dit hjerte transportere iltet blod fra lungerne til de arbejdende muskler, der bruger ilten i forbrændningsprocesserne og derefter retur til lungerne. Jo hårdere træning des mere skal hjertet arbejde med at pumpe iltet blod frem til de aktive muskler. I takt med at du kommer i bedre kondition, forbedres dit hjertes evne til pumpe mere blod ud per slag. Som et resultat heraf vil forbedret kondition betyde lavere puls ved alle belastninger, ligesom at din hvilepuls vil falde i samme takt.