søg på mxracing.dk

Svar til Jesper Kjær Jørgensen.

Kører repræsentant Lars Bo Rasmussen har sendt følgende svar til Jesper Kjær Jørgensens åbne brev.

Hej Jesper.
Jeg kan love dig for at det heller ikke passer mig at DMA ser ud som det gør, så langt er vi enige, datoer for afvikling, ja den kan også diskuteres, men her er der mange ting der spiller ind. VM, EM, hold VM og EM, lige ledes klubbernes ønsker og ansøgninger.

Der er 10 klubber som har DMA status og det er meningen at de på skift skal afholde DMA. NMK har i 06 sidste afd. Hedeland har bedt om at stå over i 06, da de ønsker at bygge deres anlæg om ( nyt banespor, bedre vaskepl. osv. ) og mener det bliver for meget for deres frivillige, hvis de skal have en DMA afd.( de har finalen i B. ) Så er der Svebølle tilbage, de har fået DM for hold, hvilket vi jo også gerne ser gå på skift landsdelene imellem. Svendborg har en EM afd, men ville faktisk godt have en DMA, men trods ihærdige forsøg fra Anders Johansen MCS og min side har det ikke indtil nu været muligt at få en afd. til Svendborg. For blot lige at nævne nogle af forhindringerne, Svendborg må ikke bruges før 1 April, 21 maj har de DMB og 10 juni EM, så forsøgte vi at bytte med HJMS, men de må kun kører 1 publikumsløb før og 1 efter 1 juli ( de har løb 25 maj ) , så som du kan se er det ikke let. I 2007 vil jeg gøre mit til at der bliver 2 på sjælland 1 på fyn og 2 i Jylland, det tror jeg faktisk også klubberne er indstillet på.

Så skriver du at det på et møde blev besluttet at DMA 06 skulle være do til 05, det var et møde i DMA foreningen, de kan komme med forslag til SD MX, men det er SD der fastlægger reglementet. PT er Munken og du de eneste aktive der har talt imod ( over for mig ) det der blev aftalt på kørermødet i Randers, nemlig at vi skulle foreslå SD at ændre DMA til 2 heat af 25+ 2. Alle har talt om at dagene var for lange og at publikum begyndte at gå hjem når de havde set alle 2 gange, hvilket er synd for hvis det lykkedes at få TV dækning, vil det se lidt tyndt ud med 20 publikummer til præmieoverrækkelsen. Jeg har været til et møde med DMA foreningen, hvor vi fik renset luften og vi blev enige om at fastlægge en langsigtet plan. ( Jeg er faktisk fremover inviteret med til deres møder )

Det er mit ønske at der kommer flere klubber med i DMA , så vi kan få en bedre fordeling, omvendt skal det også være klubber der kan " magte " det.
Hvis du ikke allerede har fået læse krampe, vil jeg godt fortælle dig lidt om at det ikke er korrekt som mange af jer sjællændere opfatter det med jydemafiaen som i kalder det.

Jeg har ved selvsyn oplevet et møde i Randers hvor 13- 14 jyske klubber var enige om at der skulle nogle fra Østdanmark i SD osv., på selve dagen blev der ringet til flere på sjælland, men som vi alle jo kan se, uden resultat, dog er Anders Mikkelsen NMK nu med i Mini Micro udvalget og Jann Rünitz stå jo for point, numre og reglement ( kæmpeflot arbejde for øvrigt ).

Hvis man ønsker indflydelse er man nogle gange nødt til at tage alle de sure arbejdstimer med også, man skal virkelig brænde for det, det kan let blive en 20-25 timer om ugen, men så er der også en stor tilfredsstillelse i det når noget lykkedes.

Du og din familie Ønskes et Godt Nytår