søg på mxracing.dk

Til fuldt angreb på stækkede vinger

Kaduuz-Racing-2013

Imellem solens stråler og kraftige sensommerregnskyl trækker det op til storm i det fjerne. Sommerpausen er ved at være slut og DM-afgørelsens time sidder som en kroget høg i trækronerne over Slagelse, og Kaduuz Racing er som altid beredt på at være med hvor det sker.

I topgear og topsmurte ovenpå en lang sommerpause – og endda med god erfaring klasket på de lyserøde rygstykker. Lykkens gudinde har været hård ved mandskabet, men det betyder ikke at mentaliteten og forhåbningerne er visnet af den grund. Rasmus Krogh Jørgensen og Mathias Gryning har hele teamet bag sig, når der bydes op til årets næstsidste dans i Slagelse. Om det så bliver en ballet eller en vand-pantomime må tiden og vejrguderne om. Den Gule Armé er i hvert fald på pletten. Skulder ved skulder.

Rasmus Krogh Jørgensen har været lidt omkring for at holde sig i gang siden sidste afdeling af DM i Sønderborg. Det har dog mest været den tyske serie – ADAC MX Masters – der har holdt ham beskæftiget, og han er derfor mere end klar til at forsvare sin samlede andenplads i DM, når turen går til Slagelse Motocross Arena. Den forsvarende mester er sulten for igen at stå på toppen af podiet.

Mathias Gryning er tilbage efter sin lange skade, og har deltaget i et væld af løb for at få sin form tilbage til DM. ADAC MX Masters, en enkelt afdeling af EM og så senest en tur til Junior VM i Tjekkiet. Disse har hjulpet ham med at komme tilbage på niveau, og samtidig givet dyrebar erfaring. En erfaring som han måske kan bruge til at forbedre sit årsbedste – en fjerdeplads i Svebølle – på hjemmebanen i Slagelse.

Vi må desværre undvære Nicolai M. Hansen – der stadig er ved at hele siden han brækkede armen i Tyskland – og Thomas Mindegaard – der er ved at komme sig ovenpå en række skavanker – til skader, og vi kommer helt sikkert til at savne de to på grønsværen i Slagelse. Men heldigvis er MX2-garden klar, og fast besluttet på at give publikum en oplevelse for livet og modstanderne kamp til stregen. Terningerne er kastet...

Varm op med Kaduuz Racing video fra sidste afdeling af DM: http://youtu.be/Wd-K1kHPggI