søg på mxracing.dk

Tilbage på sporet

nikolaj_larsen_249_nyboel

Det var en slukøret Nikolaj der luskede op efter sin andenpræmie til DM i motocross i Randers. Han vidste og følte at han kunne gøre det bedre, og det var også lige præcis hvad han da også beviste da feltet i søndags var rykket en tur til Nybøl-banen i Sønderborg.

Her var Nikolaj nemlig flyvende, og efter nogle intense dyster med Kasper Lynggaard – der efterlod publikum på kanten af deres stolesæder – så kunne Nikolaj fortjent modtage dagens største pokal, som bevis på sejren til slut. Banen var på dagen hullet, sporet og kantet, og der var derfor maksimalt pres på både mand og maskine hele vejen igennem.

Men hele holdet omkring Nikolaj stod distancen, og kunne derved høste frugterne til sidst. Det havde ellers holdt hårdt med at få Nikolajs grej klar, og der skal lyde den mest dybfølte tak til JP Motorsport Helsingborg, Jens Ø og FI Motorcykler. Uden deres mandfolkeindsats, så havde Nikolajs grej ikke været klar i tide.

Nikolaj Larsen: "Jeg er super glad for weekenden. Det har været noget turbulent de sidste par uger. Jeg havde virkelig en god og sjov dag. Jeg følte endelig at jeg kørte som jeg ved jeg kan og jeg føler mig meget bedre tilpas på cyklen, efter vi har ændret opsætningen. Det giver god motivation til resten af sæsonen! Nu er der lige 2 eksaminer der skal overstås og så har jeg en masse uger til kun at fokusere på cross! (Og måske ligge en enkelt dag ved stranden)"

De to sidste afdelinger er på Sjælland. Den ene – den næste – er i Slagelse, imens finalen køres på Nikolajs hjemmebane i Næstved.