søg på mxracing.dk

Huller, kanter og højt humør

nicolai_m_hansen_nyboel

Tredje afdeling af årets DM i Motocross blev præget af bygevejr, en bane der ikke stillede spørgsmål og en munter stemning under de gule bannere. Kaduuz Racing var på pletten på Nybøl-banen i Sønderborg.

Den foregående afdeling af serien i Randers bød på uheld til hele banden, men selvom uheldet ikke blev holdt helt fra livet i det sønderjyske, så var der alligevel smil at spore til slut. Nybøl-banen var nemlig opsat på at give kørerne kamp til deres hår, så det var herligt at alle mand kom igennem med point og skindet i behold. Prøjserne var ikke dagens fjende, men det var derimod den gamle danske muld. Hullerne og sandet havde fået følgeskab af hårde kanter, der lumsk kiggede frem, og så gjaldt det for alvor om at stramme sig an.

Rasmus Krogh Jørgensen erobrede dagens tredjeplads, efter at have kørt sig op igennem feltet i første heat, og han forsvarede dermed fornemt sin samlede andenplads i tabellen. Nicolai M. Hansen kæmpede med at finde rytme på Nybøl, men han formåede alligevel at køre den samlede tredjeplads hjem i MX1. Thomas Mindegaard var tilbage, men det kræver sin mand at stille op til et A-DM efter en skadespause uden at have trænet. Thomas kæmpede flot, og døde med støvlerne på.

Rasmus K. Jørgensen: "En okay dag på Nybøl. Første heat blev lidt ødelagt af mit startstyrt, men jeg fik kørt mig op som nr. 5. I andet heat tog jeg starten og gjorde hvad jeg kunne, men jeg sluttede på andenpladsen. Samlet 3'er på dagen, og det var vel okay. Nu glæder jeg mig bare til Slagelse, og over at jeg stadig er med i titelkampen"

Nicolai M. Hansen: "Det var ok dag til tredje afdeling af DM. Jeg havde en rigtig god kval', men banen var utroligt svær. Helt umulig at finde rytme på. Jeg gav hvad jeg havde i heatene, og det kastede altså to gange tredjepladser af sig og en samlet tredjeplads på dagen. Nu vil jeg forsøge at optimere min træning til den næste afdeling i Slagelse"

Thomas Mindegaard: "Meget hård dag! Og set i bakspejlet, så måske lidt for tidligt at køre ræs på sådan en bane efter min skade. Men det der med "bare at stå på sidelinjen", var jeg ikke rigtig lun på mere. Nu glæder jeg mig bare til Slagelse, hvor jeg gerne skulle stille op helt fit!"

Og så er det jo også værd at tilføje, at skadede Mathias Gryning var på pletten for at støtte sine holdkammerater. (Og skrive en enkelt autograf eller to til den unge fanskare). Næste afdeling er i Slagelse efter sommerferien, hvor Kaduuz Racing stærkt satser på at være fuldtallige. Vi ses!