søg på mxracing.dk

"Go west" – Kaduuz Racing klar til Randers

NicoFly

Det er kun godt en måned siden, at første afdeling af DM 2013 tromlede over det stenede underlag på Svebølle, men nu er det tid igen! Kaduuz Racing vender næsen vestpå, hvor Honda Park DK i Randers venter.

I tavshed og i spænding. Første afdeling bød på pokaler, fight og mandfolkeindsatser, og vi krydser fingre for at den anden bringer det samme. Der er mange om buddet, og under alle omstændigheder er der lagt op til et brag af dimensioner. Hele teamet er igen klar til at stå bag Nicolai M. Hansen, Rasmus K. Jørgensen og Mathias Gryning, når de skal forsøge at bygge videre på de fine resultater fra Sjælland. Skulder ved skulder. Last og brast. Bonget op på gult Suzuki-grej og forventninger om at gøre deres bedste.

Nicolai M. Hansen har været et smut til mudderræs i ADAC for at holde sig i gang imellem DM-afdelingerne, og nys er han hjemvendt fra Sjælland, hvor han som en sidste opvarmning sikrede sig sejren til Pinseløbet i Næstved. Han indtager den øjeblikkelige tredjeplads i kampen om DM i MX1, men Nicolai ved hvad der skal til for at genvinde en førsteplads. Han har prøvet det før...

Rasmus K. Jørgensen har kæmpet imod de store drenge i ADAC, og kommer til Randers med ekstra hår på brystet. Den forsvarende danske mester i MX2 viste med sejren i andet heat i Svebølle, at han også i år mener det alvorligt, og at han kommer for at kunne bide i en skive af guld.

Mathias Gryning var godt kørende i Svebølle. Ja, faktisk har Kaduuz Racing-talentet fra Slagelse været imponerende i mange aspekter i år, og alle mand håber selvfølgelig at #134 kommer til at skinne i toppen af klassen i Randers.

Egentlig glæder vi os bare monster-meget til at komme i gang, og forhåbentlig være med til at give publikum et godt show i det jyske. Kaduuz Racing på pletten. Roll the dice!

Video: http://www.youtube.com/watch?v=gPXhgqMGyHQ