søg på mxracing.dk

Kaduuz Racing – (Trold)kjære minder

kaduuzsticker

Sommeren går på hæld og året dykker ind i sensommeren med et suk. En sommer uden sol, med masser af regn og et par tordendrøn til at klare lysfølsomheden på hornhinderne.

Men i Holstebro er det alligevel ved at blive skyfrit – klart, til at lade Danmarks bedste motocrosskørere stråle, når fjerde afdeling af DM i motocross skydes i gang på søndag. Kaduuz Racing kommer til Troldkjærbanen med Suzukierne indstillet, målsætningerne pulserende i tindingen og med den samme gamle ambition om at gøre det bedst muligt klistret op under bagskærmen. Der skal indhentes og forsvares, og kørerne er fokuserede. Både Hansen, Jørgensen og Mindegaard. Der er lagt op til en gyser hos HMCC, og publikum kan godt forberede sig på både drama og action – helt uden computereffekter og 3D-briller.

Rasmus Krogh Jørgensen gjorde rent bord på hjemmebanen, Korskroen, ved sidste afdeling, men har siden været en tur på operationsbordet. Her fik Rasmus rettet op på den seneskedehindebetændelse der har plaget ham, så han er klar til at forsvare sin samlede føring i Holstebro.

Nicolai M. Hansen har ikke ligget på den lade side siden afdelingen i Esbjerg, og Kaduuz Racings lange #2 har både hentet VM-point og gode placeringer i ADAC siden sidst. Nicolai M. indtager den øjeblikkelige tredjeplads i tabellen, og selvom der er et godt stykke til førstepladsen, så er ingenting afgjort før det ternede flag. Nicolai kører sin chance i Holstebro, og med lidt af lykkens gudindes gunst klasket på skuldrene, så kan alt ske.

Thomas Mindegaard har ikke haft sit heldigste DM til dato, men evnen til at overkomme modgang, boder altid på bedre tider. Og med den mængde uheld Kaduuz Racings slider med #411 har været igennem, så må der snart være lidt medvind. Thomas har i hvert fald alt at vinde, og derfor skal ingen endnu afskrive hans chancer.

Kaduuz Racing er klar til at give den en på sin'kaduuz'en og give sig fuldt ud i Holstebro, når bommen tordner til jorden i sandet. DM går ind i sin tempofyldte slutfase, og Kaduuz Racing er med hele vejen i mål.

"Possunt quia posse videntur" – "they can, because they think they can".

Video: http://youtu.be/kgj2iKuedoY