søg på mxracing.dk

Kaduuz Racing – Enter Sandman

kaduuzsticker

Vejrudsigten over Danevang beretter om ustadigt vejr i weekenden, og for en gangs skyld kunne den ikke være mere korrekt.

Over Korskroen i Vestjylland trækker det nemlig for alvor sammen til storm... Fronterne er trukket op, kørerne trykker utålmodigt skulderen imod skyttegravenes beskyttende vægge, og tilskuerne kan blot nervøst bide negle og se til. Tredje afdeling af Danmarksmesterskabet i motocross ser ud til at blive en gyser, og derfor kommer Kaduuz Racing til det jyske, bevæbnet til tænderne med selvtillid, rød nummerplade, optimisme og gult Suzuki-grej – fast besluttet på at give Danmarks øvrige elite en kamp, der meget vel kunne ende med at skulle måles på Richterskalaen.

Rasmus Krogh Jørgensen kørte et blændende løb i Svendborg, og endte med at tage fra Fyn med både en sejr og en samlet føring. En føring som Kaduuz Racing og Rasmus vil gøre alt for at beholde på Korskroen, der jo ydermere er Rasmus' hjemmebane. #128 har brugt den forgangne weekend på at tanke erfaring i de svenske mesterskaber, og nu skal slaget for alvor stå, for første gang i år, i den jyske muld.

Kaduuz Racings styrmand, Nicolai M. Hansen, havde ikke heldet med sig under første afdeling af DM i Næstved, men Nicolai kom stærkt igen i Svendborg. Her vandt han samlet, og fik lukket hullet op til førstepladsen en anelse. En førsteplads der bestemt er inden for en realistisk rækkevidde. For når alt kommer til alt, så defineres en sand mester på sine dårlige dage. Nicolai holdt ud i Næstved, så han måske kan erobre førstepladsen på Korskroen. Der er i hvert fald lagt i kakkelovnen til tæt løb.

Thomas Mindegaard har kæmpet med at få tur i den indtil videre, men alt dette til trods, så har farten hele tiden været der for Kaduuz Racings lange elegantier. Nu gælder det første afdeling af DM i Jylland, og Thomas har derved alt at vinde. Samtidig har han tanket selvtillid under pinseløbet og DM i Vordingborg, så alt er muligt for #411.

Korskroen kalder, og Kaduuz Racing er klar til at give publikum en på opleveren. To dages ræs i det vestjyske venter, og når den gule arme bliver hidkaldt, så svarer den prompte. Terningerne er kastet.