søg på mxracing.dk

Kaduuz Racing klar til kamp i Næstved

kaduuzsticker

Banen er kridtet op, stridsmalingen er nænsomt klistret hen over de gule gangere, fra forskærm til bagsvinger, og spændingen er næsten direkte at vejre i luften.

Kaduuz Racings stolte bannere er endnu engang klar til at blafre over Nisseringen i Næstved, til første afdeling af Danmarksmesterskabet i motocross. Et mesterskab der efterhånden tegner til at blive et af de mest hæsblæsende i mange år, og en skueplads der derfor passende rammer formatet. Alligevel er sagen klar. Nicolai M. Hansen, Rasmus K. Jørgensen og Thomas Mindegaard er klar til opgaven, og hos Kaduuz Racing hersker der optimisme.

Nicolai M. Hansen er forsvarende mester i MX1, men han har dog erkendt at kampen i toppen bliver ekstra hård i år, med mange nye og tilbagevendte konkurrenter. Nicolai har varmet op til sæsonen i Holland og i Tyskland, og kommer til Næstved som en af favoritterne. En situation som han altid har tacklet med bravur.

Rasmus K. Jørgensen hører ligeledes til iblandt favoritterne, og det selvom der er både er nye og gamle konkurrenter at slås med. Desværre var Rasmus så uheldig at brække langfingeren for et par uger siden, men en placering som bedste dansker under den første ADAC-afdeling, burde vidst tale sit tydelige sprog. RKJ#128 kan stå distancen.

Thomas Mindegaard udgør sidste del af trioen, og han stiller også til start i MX1. Thomas havde sidste sæson heldet lidt imod sig, men som altid blev der alligevel fightet heroisk. En fightervilje der i år bakkes op af en nylig træningstur til Holland. En kombination der måske kan blive dødelig for konkurrenterne i Næstved?

Teamchef Ronnie Stormly har i hvert fald forventningerne på rede hånd.

- Jeg håber da på top 3 for både Nicolai og Rasmus. Men sæsonen er jo ny, så vi må se hvad der sker. For Thomas' vedkommende håber vi på en solid top 10 placering.

Om teamchefens spådom går i opfyldelse må vi se på søndag.

Følg med på Kaduuz Racing Twitter og Facebook. Eller hent vores mobilapp. Der vil være opdateringer at finde hele weekenden alle tre steder.