søg på mxracing.dk

Køb af billeder

Køb Af Billeder
 1. Navn*
  Invalid Input
 2. Email*
  Invalid Input
 3. Skriv navn og nummer på billedet.
 4. Billede 1*
  Invalid Input
 5. Billede 2
  Invalid Input
 6. Billede 3
  Invalid Input
 7. Billede 4
  Invalid Input
 8. Billede 5
  Invalid Input
 9. Venligs makér hvilken type copyright du ønsker.
  Oplysninger om copyright kan læses i teksten her på siden.
 10. Køb med brugsret
  Invalid Input
 11. Lille billede
  Invalid Input
 12. Besked
  Invalid Input
 13. Kode
  Kode
    Ny talkodeInvalid Input
  Skriv talkode i feltet...
 14. Felter med (*) skal udfyldes.

Køb af billeder fra mxracing.dk Galleri.

Billederne i mxracing.dk galleri er kraftig reduceret i størrelse og kvalitet så de ikke fylder så meget, dermed kan de nemt ses på nettet. Billeder i galleriet er reduceret til 1200x797 pixel, med kun 60 % af den oprindelige kvalitet, dermed er de ikke egnet til print, tryk mv. Desuden må logoet ikke fjernes fra billeder der frit er downloadet fra mxracing.dk galleri.

Original billederne er på 4340x2856 pixel i 100 % kvalitet og kan printes/trykkes i plakat størrelse på ca. 150x100 cm uden kvalitets tab.

Køb af billeder:

Pris på billeder fra mxracing.dk galleri:

Køb af billede med copyright: pr. stk. kr. 895,-

Køb af billede med privat brugsret: pr. stk. kr. 79,-

Køb af lille billede med privat brugsret: pr. stk. kr. 19,- (Billede som i galleri i str. 1200x797px uden logo og kvalitet reducering).

Ved køb af flere billeder i samme bestilling gives 20 % rabat.

Køb af billeder med copyright: Du ejer billedet og kan bruge det som du vil.

Køb af billeder med privat brugsret: Du kan bruge billedet til privat brug, f.eks. egen hjemmeside, lave udskrifter og tryk osv., men du må ikke sælge eller distribuere billedet. Billedet må ikke bruges til kommercielt brug som f.eks. TV, video, websider, aviser, magasiner, annoncer, reklamer mv.

Bestilling af billeder fra 2011.

Du får det original billede i NEF, (RAW format) + i JPG format. Fil størrelsen er 4340 x 2856 pixel. NEF formatet er på ca. 10 til 12 mb. JPG formatet er på ca. 8 til 10 mb. Du får også det redigeret billede fra mxracing.dk galleri i 100 % kvalitet JPG format og uden mxracing.dk logoet. I alt får du 3 filer pr. billede. Billederne sendes som vedhæftet filer pr. e-mail.

OBS! Vær opmærksom på at billeder i mxracing.dk galleri normalt er redigeret og beskåret, og at originalerne derfor kan se lidt anderledes ud.

Billeder fra 2010 og før sendes som JPG fil.

Betaling af billeder ved bankoverførelse eller PayPal. Ved bestilling modtager du en ordrebekræftelse og yderlige oplysninger om samlet pris og betaling på den e-mail adresse, du har indtastes i e-mail feltet.

Eventuelle spørgsmål kan stilles ved at sende en e-mail til Denne emailadresse er beskyttet mod programmer som samler emailadresser. Du skal aktivere javascript for at kunne se adressen.

Der er 14 dages fortrydelsesret på køb af billeder fra mxracing.dk galleri.